Hírlevél - Kételkedő 2020. február


Kiküldve: -      2020-02-12 17:09:50


Weboldal Honlap Fórum
Blog Blog Email
Facebook Hangtár

Szkeptikus Klub: Áltudomány az építészetben

 

A Szkeptikus Klub következő rendezvénye február 18-án:

Áltudomány az építészetben

Dr. Szabó Péter okl. építészmérnök, intézetvezető egyetemi docens (Soproni Egyetem) előadása

epiteszet500px.png

A gyógyítás mellett talán még az építészet az a terület, amihez mindenki ért, illetve jobban ért. Ilyesmiket hallunk: Azért nem alszol jól, mert biztos egy vízér húzódik az ágyad alatt, jobb lesz, ha ezért átteszed a másik sarokba, de ne a tükör alá, mert az nem tesz jót a csí áramlásnak. Jut eszembe, hogy a sok vízértől átnedvesedett pincéd kiszárításához akassz fel a plafonra egy gömböt, ami valami tértechnológiával működik, vagy válaszd inkább a gúla alakút, hiszen az a forma a pozitív energiát és a rezgéseket is összegyűjti, mint az egyiptomi nagy piramisokban. Csak nem gondolod, hogy a földönkívüliek véletlenül választották ezt a formát! Biztos ami biztos, a telefonodat este kapcsold ki, sőt vidd jó messze az ágyadtól, így legalább nem lesz agyrákod, bár ahogy látom, az aurádra már most is ráfér egy nagygenerál. Ennyi negatív energiával a testedben nem csoda, ha este az ártó szellemek is könnyebben megtalálnak.

Lehet, hogy egyszerűbb, ha beveszek valami altatót, szerencsére mindig van nálam porított párna por egymilliószoros hígításban kis cukorgolyóban…

Van mit átbeszélni az építészettel kapcsolatban. Az előadás végén talán egy kis idő arra is marad, hogy milyen módon lehet a mai fiatalokat megszólítani és felvértezni ezzel a rengeteg marhasággal szemben.

A klubest időpontja: 2020. február 18. kedd, 18.00 óra
Helye: Kossuth Klub (1088 Budapest, Múzeum u. 7.)

A klubestre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Facebook-eseményoldal


Nemzetközi Darwin-nap

Ma február 12. van, Charles Darwin születésének 211. évfordulója. Ez a nemzetközi Darwin-nap, amelyen világszerte rendezvényekkel emlékeznek meg az evolúcióelmélet megalkotójáról.

  • Ha Szatmárnémetiben jársz, látogass el az este 7-kor kezdődő Darwin-napi beszélgetésre és tudományos kocsmakvízre, melyen a Szkeptikus Társaság részéről Hraskó Gábor és Mizsei János is részt vesz előadással. Facebook-esemény linkje.
  • Hallgasd meg hangtárunkban a Klubrádió Ötös c. műsorának felvételét, melyben Meszéna Géza egyetemi tanárral beszélget Para-Kovács Imre műsorvezető a Darwin-nap alkalmából.
  • Olvass többet a Darwin-napról a darwinnap.hu oldalon

Újdonságok médiatárainkban

Youtube:

Hangtár:

 

Szkeptikus Társaság Egyesület 
A hírlevelünkről való leiratkozáshoz klikkeljen
powered by phpList